Het jaar 2022

“Rouw” workshops

Met veel groen en natuurlijke materialen gaan we een aantal malen per jaar aan de slag. Een zeer gedifferentieerd gezelschap ontstaat op deze avonden. Mensen die doelbewust aan de slag gaan met hun emotie’s om te zetten naar iets tastbaars en daarmee met een stukje rouwverwerking bezig zijn. Of ter omlijsting om in de kamer naast een foto van een verloren geliefde te plaatsen, op een graf, bij een urnenmuur… Tevens ontstaat er een avond waarbinnen mensen elkaar ontmoeten; wel of niet met deze intentie, het blijven bijzondere avonden waarbinnen de mooiste situatie’s en creatie’s ontstaan.

Als er ruimte over is dan kan men gewoon aanschuiven, met wat voor basis ook…

In maart hebben we de eerste workshop weer kunnen houden na de coronaperiode.
Prachtige voorjaarsstukken met veel kleur zijn er ontstaan tijdens deze avond.

 voorjaarsstuk

 


Open dag It Stee fan ôfskie

Zaterdag 14 mei 2022

Open dag It Stee fan ôfskie. Voor wie It Stee nog niet kent. We openen de deuren om u kennis te laten maken met onze uitvaartonderneming en onze werkwijze.
'Hoogland, rouwvervoer en kisten' zal die dag ook aanwezig zijn met rouwauto’s en kisten.


Kerstworkshop 2022

De data zijn bekend: 29 en 30 november gaan we weer los!
De precieze invulling wordt na onze inspiratie hierover, bekend gemaakt.

Kosten: € 30,00 met koffie en lekkers inbegrepen / locatie: Ons Stee / tijd: vanaf 19.00 uur binnenloop, officiële start: 19.30 uur. (meenemen tangetje / schaartje, altijd handig)

Opgave middels: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Lezing

In september houden we onze eerste lezing van dit jaar. Details volgen.


Betinkdei 2022

Op zaterdag 10 december staat onze Betinkdei ingepland. Nabestaanden die we mochten bijstaan met onze uitvaartzorg, krijgen een uitnodiging hiervoor.

Vorig jaar hebben we onze eerste Betinkdei doorleeft. We waren zelf ook erg onder de indruk van de impact en de beleving op zo’n dag. De geplante tulpenbollen, staan nu in ons hartvorm in de tuin, in volle bloei… zo bijzonder.

 sfeer hart

 


Het jaar 2023

Voorjaarsworkshops

13 en 14 maart 2023.


Uitvaartbeurs

Zaterdag 15 april 2023 staat in de agenda voor onze uitvaartbeurs. Verschillende thema’s binnen de uitvaart staan deze dag “in the picture”. Een dag voor inspiratie, informatie en verwondering.

T.z.t. gaan we de planning en de precieze invulling van deze dag bekend maken!


Uitvaartinformatie avond

Wat wilde u altijd al weten over de uitvaart? Ergens anders verzekerd, en nu? Als we een beroep op jullie willen doen tzt? Wanneer moeten we een notaris inschakelen? Wat mogen we zelf doen binnen een uitvaart? Is een voorgesprek op maat mogelijk? Enz enz

We horen ze vaak en hebben mede daardoor ook deze avond op de agenda gezet. We zijn er voor al uw vragen en geven info over het organiseren van een afscheid. Praktische en nuttige tips voor u ter invulling. Een notaris is ook aanwezig deze avond.

12 september 2023 om 19.30 uur in It Stee fan ôfskie.
Aanmelden niet nodig.

Adres

It Stee fan ôfskie
Schoolstraat 102
9251 ED Burgum

Route en Parkeren

live stream

 

Telefoon

0511-482004

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.