Skip to main content

Verhuur aan derden

Het verzorgen van uitvaarten is onze basis; van daaruit kunnen wij dan ook een eigen opbaargelegenheid aanbieden en het gebruik van onze zaal met alle mogelijke opties, aldus It Stee fan ôfskie. Verhuur aan derden is dan ook niet vanzelfsprekend, we zijn geen zalenverhuur. It Stee fan ôfskie behoort tot het pakket van diensten dat Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg aanbiedt vanuit het verzorgen van hun uitvaarten.

Als er een verzoek van een samenwerkende collega wordt gedaan, en er is ruimte in ons Stee, dan wordt in overleg een opbaarkamer verhuurd. De zaal wordt alleen verhuurd aan derden i.c.m. een opbaring bij ons in It Stee. De zaal apart verhuren is door onze kleinschaligheid te arbeidsintensief, en daardoor niet gewenst.

Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming en verzorgt uitvaarten voor iedereen, ook als u elders bent verzekerd.
Iedereen heeft de vrije keuze om een eigen uitvaartonderneming te kiezen. Voor specifiekere informatie hierover, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Ons Stee fan ôfskie is nooit een voorwaarde binnen onze uitvaartzorg, maar altijd een mogelijkheid.

Een informatief en/of voorgesprek?
Kosteloos en vrijblijvend komen we bij u langs, of verwelkomen u in It Stee fan ôfskie.